Бившият вътрешен министър и лидер на АБВ Румен Петков възпламени социалните

...
Бившият вътрешен министър и лидер на АБВ Румен Петков възпламени социалните
Коментари Харесай

Румен Петков към Борисов: Съучастник ли си на Деската?

Бившият вътрешен министър и водач на АБВ Румен Петков възпламени обществените медии с остро изявление по адрес на Бойко Борисов.

" Борисов, съизвършител ли си с Деската? "

Питането е част от позиция на Румен Петков.

Той изиска в четвъртък до обяд министър председателят Бойко Борисов да уволни началника на Централния софийски затвор Десислав Трайков.

Петков е засегнат от обстоятелството, че наркобосът Будимир Куйович е задържан на автомагистралата във време, когато би трябвало да е в...затвора.

„ Твоето схващане за наркотрафиканти, производители на синтетична дрога, ползватели на подправени документи съответствува ли с това на Деската? Или той към този момент е общоприет консул някъде? Ще те запитвам всеки ден,докато не кажеш: „ Обичам наркопроизводителите, длъжен съм на наркопроизводителите или отстранявам хората, които толерират наркопроизводителите и „ наркодистрибуторите “ “, се показва в позицията на Румен Петков.

„ Предупреждавам, че има действителна опция някой по пандизите да е взел пари от Куйович. Да не се окаже след това отново, че сме ги взели аз и ген. Петров? “, счита още водачът на АБВ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР